Heidi Janssen | Sieraden
Heidi Janssen | Sieraden
Startpagina
Collectie
Exposities
Contact
Ik maak eigentijdse sieraden van diverse materialen, vaak gecombineerd met parels of edelstenen. Iedere lijn in mijn collectie heeft een eigen uitstraling: titanium oogt wat strakker, zilver meer vintage en goud straalt luxe uit. Kwaliteiten die je in elke lijn terug ziet zijn speelsheid, fijnheid, kleur en draagbaarheid. Materiaal kan je sturen, het kan ook jou sturen. Strakke ontwerpen gaan samen met barokke elementen en organische vormen. Ik laat me inspireren door wat voorbij komt.

Oude dierbare sieraden geef ik op een persoonlijke manier een tweede leven. Wanneer u sieraden heeft die u niet draagt, maar waarmee u wel iets zou willen doen, kijken we tijdens een gesprek wat de mogelijkheden zijn. Zo gaan we op een duurzame manier om met de materialen die er zijn en blijft uw herinnering bestaan in een eigentijds ontwerp.

Het volgende overzicht van mijn collectie geeft u een beeld van mijn werk. Sommige ontwerpen zijn verkocht, maar wil ik u toch graag laten zien. Dit werk kan altijd een vertrekpunt zijn voor nieuwe opdrachten, Ik exposeer regelmatig, kijkt u voor de laatste informatie bij het blokje exposities. Verder werk ik ook in opdracht.

Ik ontmoet u graag!

Heidi Janssen.

 Design: LINGERS.eu